csokasifoto.hu

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Magamról

 

Kislány koromban két dolog ejtett ámulatba: a játékboltok polcain csipkés-habos ruhákba öltöztetett babák  és a fotósvitrinekben kihelyezett gyönyörű esküvőfotók.  E két dologért gyakran tettem kerülőutakat, és hosszú perceken át álldogáltam csodálkozó tekintettel előttük.

Aztán minden évben eljött a tavasz és kezdődött az esküvőszezon. Így szinte havi gyakorisággal vettem részt esküvőkön.

A művészetek iránti szeretetem és ámulatomhoz hasonlóan, az esküvők varázslatos hangulata, a gyönyörű menyasszonyi ruhák látványa ma is káprázatba ejt.

A fotózást egyfajta művészeti önkifejezésként élem meg.

Az esküvőfotózásban minden benne van, ami szeretek:  a különleges esemény, a boldogságtól sugárzó ifjú pár, az örömszülők érzelem dús megnyilvánulásai,  virágok tömkelege, a páratlan esküvői torta és a rokonok, barátok akik együtt ünnepelnek és örülnek az ifjú párral. Ezt megörökíteni számomra örömteli és felelősségteljes vállalkozás.

Mindig arra törekedtem, hogy olyan hasznos dologgal foglalkozzak, amivel maradandót tudok alkotni  amivel boldoggá teszek másokat, és bármikor találkoznak a munkám gyümölcsével örömmel és szakmai megelégedéssel gondoljanak rám.

Hogyan fotózom?

A kreatív beállított fotókon túl szeretem a dokumentalista képeket, szeretem megörökíteni a szerelmes pillantásokat, az aggódó könnycseppeket az örömszülők arcán, a koszorúslányok üde tekintetét, a pörgős szoknyába öltöztetett kislányok játékát a poros földön, a rokonok, barátok felhőtlen szórakozását.

Ha évek múlva te is ilyen jellegű képeket szeretnél mutatni gyermekeidnek, unokáidnak, akkor első lépésként találkozzunk egy kötetlen beszélgetésre vagy kérj e-mailben ajánlatot itt.